OVER MIJ

WIE BEN IK?

Geboren in São Paulo, Brazilië, woon ik sinds mijn 21e in België, moeder van twee kinderen.
Mijn leven, gekenmerkt door een intense interculturele ervaring tussen Brazilië en België, heeft me een diep begrip van diversiteit gegeven, een waardevolle troef zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Door verschillende vormen van persoonlijke ontwikkelingspraktijken, waaronder verschillende therapieën, yoga, meditatie en mindfulness, alsook opleidingen en literatuur, heb ik een diep inzicht in mezelf verworven.
Mijn werk is een harmonieuze samenstelling van wat ik via deze praktijken heb geleerd en vooral wat het leven me heeft geleerd – een leven vol uitdagingen die mijn begrip van anderen verrijken.

Overtuigd van de kracht van geweldloze communicatie, geloof ik in het belang van luisteren, dialoog en acceptatie voor wederzijds begrip.

Mijn liefde voor koken en mijn natuurlijke vermogen om mensen samen te brengen, komen tot uiting in mijn culinaire activiteiten en retraites, momenten momenten van oprechte verbondenheid. Gedreven door deze passie heb ik me gespecialiseerd in familiale bemiddeling en bewustzijnscoaching.

Isabella Carvalho Coach Keerbergen belgië

OVER MIJ

MIJN TRAJECT

Gedurende twee decennia heb ik gewerkt in de import en logistiek, waarbij ik oplossingen vond voor diverse behoeften van leveranciers, klanten en collega’s van verschillende nationaliteiten. Conflicten waren een alledaags aspect van mijn werk, waardoor het belang van wederzijds begrip werd benadrukt. Mijn aanpak was gericht op het vinden van de beste oplossing, niet op de omvang van het probleem.

In 2018 koos ik ervoor om mijn loopbaan een andere richting te geven, gericht op de menselijke dimensie. Ik volgde een opleiding in bemiddeling met specialisatie in familiale bemiddeling. De communicatie- en conflictbemiddelingsvaardigheden die ik in de loop der jaren heb ontwikkeld, bleken van onschatbare waarde bij de concrete toepassing van bemiddeling.

Tijdens mijn werk als bemiddelaar ontstond er een bijzondere passie voor het herstellen van relaties en het verbeteren van communicatie, waarin ik me volledig op mijn plek voelde. Gedreven door de behoefte en het verlangen om mijn kennis te verdiepen, begon ik aan de opleiding “Creative Consciousness Coaching”, oorspronkelijk als een aanvullend instrument voor bemiddeling.

Vandaag is ” Bewustzijnscoaching ” mijn belangrijkste focus geworden, meer dan een beroep – het is een levenswijze.

Isabella Carvalho Coach Keerbergen belgië

MEERTALIG

Ik ben actief in het Portugees, Nederlands, Frans, Engels en Spaans.

Dit biedt mensen de mogelijkheid zich welkom te voelen om te communiceren in hun moedertaal of in de taal waarin ze zich het meest zelfverzekerd uitdrukken, met als doel linguïstische obstakels, verkeerde vertalingen en misverstanden zoveel mogelijk te vermijden.